Patchology

THE ULTIMATE IN LUXURY


Patchology er et eksklusivt brand utviklet USA med anerkendte dermatologer. Patchology sitt ide grunnlag var og skabe effektive og ikke minst eksklusive produkter for hjemmebruk - ja dit helt eget hjemme spa. Vi kan derfor garantere et meget høyt kvalitetsnivå på alle våre produkter.


Designteamet som blant annet har stor hjelp fra internationale top-modeller arbeider konstant på å utvikle eksisterende produkter, slik at vi sikrer en konstant innovativ utvikling. Patchology's produkter er spesielt designet til å gi din hud et boost i en travl hverdag og er er godt supplement for dine besøk ved hudpleier. PATCHOLOGY sine produkter produseres USA med nøye utvalgte ingredienser fra nøye utvalgte leverandører.


Patchology er et unikt brand fra USA, som via deres patent på flash masker har høstet veldig god omtale i flere medier. Dette er en eksklusiv serie hvor du både vil se og merke forandring etter bruk.  Patchology er kjent for at deres masker kun behøver å sitte på i 5 minutter for optimal virkning.  Derfor passer produktene til en travel hverdag, og det er ikke lenger noen unnskyldning å ikke holde fokus på huden. Tradisjonelle sheet masker skal sitte i opptil 20 minutter for å gi optimal virkning. Med Patchology sin avanserte maske teknologi akselereres den unike serum og de essensielle ingredienser langt hurtigere og dypere inn i huden. Patchology har et svært avanserte HydraSurge5 ™ Moisture System som gjør at ingrediensene trenger enda dypere inn i huden og du vil umiddelbart se og føle virkningen


  • Eksklusive masker
  • Gir huden et boost
  • Elsket av bloggere
  • Passer perfekt i en stresset hverdag


Bli forhandler idag.

+ 47 9131 84 85 eller mail oss på mlb@patchology.no

The Super Smooth Talker


Perfekt for tørre lepper - Kyss tørre lepper adjø. Hurtigvirkende fukt som gjør leppene myke og området rundt på kun 5 minutter. Du sitter igjen med perfekte og

fuktige lepper. Lip Renewal FlashPatch® 5 spesiale Hydrogeler gir dyp hydrering og myke/glatte linjer. Reduserer synligheten av vertikale leppe linjer. Forbedre leppenes form og volume. Og ikke minst minsker de små rynker runt munden/leppene

PoshPeel


Dette er den ultimate fotmasken som gir deg sommer føtter/ party føtter/babyføtter  - behandlingen tar 60 minutter. Peelingsprosessen vil gå over 3-6 dager, og du vil oppnå de fineste og mykeste føtter.


Dine føtter behøver ikke å se trøtte og slitne ut lenger. Med vår 60 minutters behandling, fjerner vi hård hud og  forteller døde hudceller om å rømme veien. Gjør deg klar til å få sommer føtter - eller babyføtter.


De konsentrerte ingrediensene i vår Aktivering Essence er en avansert


AHA + BHA botanisk blanding, som oppløser døde hudceller og eksfolierer grov hud, mens botaniske ekstrakter mykgjør huden.

Glød til huden


Det er ingen grunn til å mangle glød, og hvis huden i tillegg ser trøtt og sliten ut er dette den perfekte masken for deg. Ved hjelp av ingredienser som lakris og grapefruktkjerne ekstrakter får du en fornyet glød på kun 5 minutter.


Illuminate FlashMasque® 5 minutters ansiktsmaske er designet for å jevne hudtonen samt gi ny glød til huden.


Denne avanserte masken med HydraSurge5 ™ Moisture System trenger dypt inn i huden og forbedrer din glød og fuktighet umiddelbart.


Utstrål sunnhet og glød.

Email us: mlb@truebeauty.no

Call us: +47 91 31 84 85

Copyright @ All Rights Reserved